Velkommen til Rabbe Consult a/s, d. 16-06-2024
 


 
     
Rabbe Consult a/s

KongresMaster

KongresMaster er det ideelle styringsredskab i forbindelse med planlægning og gennemførelse af kongresser, konferencer, symposier og møder. I KongresMaster defineres kongressen eller mødet med alle tilhørende arrangementer og ressourcer. Oplysningerne om den enkelte deltager skal kun indtastes én gang.

Automatisk overførsel af data

Alle tilføjelser og rettelser overføres automatisk til alle lister, bekræftelser, labels o.l. Herved sikres umiddelbart det nødvendige overblik over det samlede arrangement og over den enkelte deltager.

KongresMaster omfatter hotel-, person- og firmadatabase, hvor informationer om hoteller og deltagere kan gemmes fra gang til gang. KongresMaster findes i tre forskellige versioner - til én kongres ad gangen, til tre samtidige kongresser eller til ubegrænsede antal kongresser.

Web tilmelding

Tilmeldingen til kongresser og møder sker typisk ved at deltagerne selv registrerer sig via en web-formular. Det er også muligt at lade en person registrere en række deltagere direkte på web. Alle data er umiddelbart tilgængelige i KongresMaster.

Der kan desuden benyttes online betaling ved tilmeldingen.

Skræddersyet til dig

Ikke to virksomheder er ens. Det tager vi højde for ved at skræddersy KongresMaster så det passer til netop din virksomhed. Jeres ønsker bliver indarbejdet I systemet, så det bliver det perfekte udgangspunkt til at effektivisere administrationen af jeres kongresser og møder.

KongresMaster er udviklet i FileMaker Pro, der kan benyttes på både Windows og Macintosh platform. Programmet kan afvikles både som enkeltbrugersystem eller i serverversion, hvor flere medarbejdere kan have adgang til at opdatere systemet. Web-tilmelding kræver selvfølgelig, at KongresMaster er placeret på en server.

Demo

Kontakt os og få en demo af KongresMaster.

Yderligere information